Bestellen

Bestellen kan je doen via mail.
Werk je met gmail en ontvang je geen antwoord binnen 1 Ć  2 dagen? Check dan zeker je spam folder, er is een grote kans dat je mijn antwoord daar zal vinden!

Belangrijke informatie om bij je bestelling door te geven:

  • Tegen wanneer je de print klaar wil hebben
  • Wil je afhalen of de print toegezonden krijgen
  • Enkel bij afhalen: wanneer je wenst af te halen (dag en uur), op werkdagen tussen 18 & 19 uur is doorgaans een goed moment, in het weekend kan meestal tussen 12.00 en 12.30.
  • Enkel bij verzenden: het adres waar je bestelling naartoe moet verzonden worden
  • Wat er precies moet geprint worden (uploaden van bestanden)

Indien de prints moeten opgestuurd worden, hou je best rekening met een ruime marge qua aantal dagen. De prints worden opgestuurd via bpost, die er normaal gezien enkele werkdagen over doet om jouw bestelling te leveren, als je opteert voor prior verzending, is de print in principe 1 dag onderweg vanaf het moment van verzending.


Betaling kan cash bij afhaling, of - bij verzending - door middel van overschrijving - het rekeningnummer van Carines Cakes is BE98 0637 1030 7793 (let op, nieuw nummer!).

Aarzel niet om ons te contacteren indien je vragen hebt over een mogelijke bestelling, we helpen je graag verder!

 

OPGELET!

Voor sommige - en met name commerciĆ«le - afbeeldingen of logo's is een licentie nodig om deze te mogen gebruiken. Wanneer je een afbeelding aanbiedt, wordt geacht dat je over de eventueel benodigde licenties beschikt. Als wij om wat voor reden dan ook benaderd worden door de legale licentiehouder zal deze direct naar u worden doorverwezen. Bestellen houdt in dat je dit begrijpt en accepteert.